Информация

Общи условия за ползване на услугата 'Поръчка на билети' – БЕЗ multinet карта

1. ПОРЪЧКА НА БИЛЕТИ - необходимо е потребителят да избере събитието, за което ще поръчва билети и да натисне на “ПОРЪЧАЙ БИЛЕТИ”, след което да попълни формуляра и да потвърди поръчката чрез натискане на текста “Натиснете тук за потвърждение на заявката” в писмото, което е получил на посочената електронна поща. Наш ОПЕРАТОР преглежда заявката и се свързва по телефона за доуточнения, след което се изпращат билетите на посочения във формуляра адрес.

* Уточнение: За “валидна поръчка на билети” се приема всяка такава, изпълнена по гореописания начин, като особено важно е всяка заявка да бъде потвърдена чрез натискане на текста “Натиснете тук за потвърждение на заявката” в писмото, което сте получили на посочената електронна поща; в противен случай тя не се получава в системата и не се обслужва.

2. ОБРАБОТВАНЕ НА ЗАЯВКИТЕ - всички валидни заявки за билети се обработват задължително след обаждане от наш оператор и по реда на получаването им. При обработване на заявката от оператор е възможно:

    2.1. да не се осъществи свързването с клиента, на посочените в поръчката телефони за контакти;
    2.2. наличните свободни, по време на подаване на заявката, места в салоните да са изчерпани по време на обработване на заявката от оператор;
    2.3. системата да разграничи клиента като “Проблемен” / “Нелоялен” на база предишни негови, категоризирани като недобронамерени действия спрямо системата или оперaторите.
В такива случаи системата анулира заявката, генерира и изпраща писмо с информация на посочената електронна поща.

3. ДОСТАВКА и ПОЛУЧАВАНЕ - доставката на билетите се извършва от BulPost куриери в срок от 2 до 3 работни дни, задължително след обаждане от наш ОПЕРАТОР. При невъзможност на нашите оператори да се свържат с лицето за контакти, заявката се анулира, а билети не се изпращат. Доставките се извършват в рамките на работната седмица (понеделник - петък), като не може да се фиксира предпочитан час на доставка, а само часови толеранс (например работно време и ако такъв не е упоменат, доставките се извършват в интервала 9-17ч).

4. ПЛАЩАНЕ – с наложен платеж. Сумата се заплаща на куриера при доставяне на билетите на посочения адрес.

5. ТАКСИ:

 

ПРИМЕРНА РАЗБИВКА за таксите при обслужване на ПОРЪЧКА НА БИЛЕТИ БЕЗ multinet карта на стойност 100,00 лв.

За София:

  • 3,00 лв. /на събитие/ + 10% от стойността на всеки билет (такса за обслужване на заявката, която включва телефонно обаждане от наш оператор, уточняване и подбор на най-добрите свободни към момента на обслужване места, отпечатване на билетите и предаване на куриер)
  • Куриерска такса - 6,00 лв. + 1,70 лв. (1,5% от стойността на наложения платеж)

Обща стойност: 120,70 лв.

За страната:

  • 3,00 лв. /на събитие/ + 10% от стойността на всеки билет (такса за обслужване на заявката, която включва телефонно обаждане от наш оператор, уточняване и подбор на най-добрите свободни към момента на обслужване места, отпечатване на билетите и предаване на куриер)
  • Куриерска такса 7,00 лв. + 1,70 лв. (1,5% от стойността на наложения платеж)

Обща стойност: 121,70 лв.** Уточнение:Стойността на услугата ПОРЪЧКА НА БИЛЕТИ не може да бъде точно фиксирана, поради сложността на алгоритъма за изчисляване на куриерската такса, която се формира на база размер на наложения платеж + грамаж на пратката + такса за зона на доставка. За да разберете точният размер на таксата по Вашата ПОРЪЧКА НА БИЛЕТИ е необходимо да попълните формуляра за конкретно събитие с конкретни данни и когато натиснете бутона “ПРЕГЛЕЖДАНЕ” и преминете в страницата за преглед, ще видите с точност размера на начислената Ви такса.

*** Уточнение: Само притежателите на multinet карта имат достъп до интерактивните скици на салоните и привилегията сами да избират местата, които да закупят. Можете да поръчате своята multinet карта оттук.

6. ОТКАЗВАНЕ, ЗАМЯНА, ВРЪЩАНЕ НА БИЛЕТИ - bgbileti.com извършва единствено и само информационно обслужване при продажбата на билети и не носи каквато и да е отговорност за възстановяване на входната такса. В случай, че събитието не се състои или бъде отложено, организаторът на събитието ще върне сумата, отпечатана на билетите или ще ги презавери за друга дата. Издадените билети се връщат или презаверяват САМО на билетните каси на организатора или културния обект, за който са издадени. Не се възстановяват суми за други направени разноски.

7. ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ - При натискане на бутона "ИЗПРАЩАНЕ", потребителят дава изричното си съгласие данните, посочени от него, да бъдат използвани от сайта bgbileti.com, системата MultiNet и куриерската фирма за изпълнение на споразумението за доставка на билети. Споразумението може да бъде прекратено по всяко време при желание на всяка от страните, без да се налага изрично писмено уведомление за това.

·  назад

Предстоящите най-скоро събития
07-10-2022 16:00 АМСТЕРДАМ Благоевград
07-10-2022 18:45 ЖЕНАТА ВОИН Благоевград
07-10-2022 19:00 ПОРАЗЕНИТЕ Варна
07-10-2022 19:00 СИМФОНИЧЕН КОНЦЕРТ Варна
07-10-2022 21:30 УСМИВКА Благоевград
08-10-2022 00:05 АМСТЕРДАМ Благоевград
08-10-2022 10:30 АВАТАР Благоевград
08-10-2022 13:45 УСМИВКА Благоевград
08-10-2022 16:15 ЖЕНАТА ВОИН Благоевград
08-10-2022 19:00 ДАМАТА С КАМЕЛИИТЕ-Премиера Варна
Можете да прегледате всички налични събития като изберете културен институт